Etusivu

Yritys

Palvelut

Referenssit

Kumppanit

Yhteydenotto

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneinamme toimivat seuraavat yritykset ja yhteisöt:

  • A3 kokoiset piirustukset tulostamme ja skannaamme itse, mutta suuremmissa tulostuksissa käytämme Kopijyvä Oy:n sähköistä tulostuspalvelua (Raksanet).
  • Teemme tiivistä yhteistyötä LVI-urakointiyritys Kotitek Oy:n kanssa. Kotitek Oy tekee kokonaisvaltaista lvi urakointia Keski-Suomessa omakotitaloista kerrostalojen saneerauksiin. Kotitek Oy on myös CTC lämpöpumppujen virallinen jälleenmyyjä.
  • Lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuihin järjestelmiin liittyvissä asioissa toimimme yhteistyössä Uponor Oy:n kanssa. PP Kiinteistötekniikka Oy on mukana Uponor Oy:n pientaloratkaisun urakoitsijaverkostossa.
  • Olemme ylpeinä tukemassa lasten jalkapalloseuraa Pirunkorven Palloa, PIPA:a. Yhdistys on perustettu vuonna 2009, ja jo ensimmäisena vuonna siihen osallistui noin 140 lasta ja nuorta pelkästään Mustalammen ja Mäyrämäen alueelta. Ikäjakauma seurassa on 3-8 vuotta. Seura on nimetty Mäyrämäen ja Mustalammen välissä olevan urheilukentän sijainnin mukaan.
Kuvassa on PIPA:n nuoret lupaukset, Kukka-Maaria ja Jimi